Choď na obsah Choď na menu

Top 5 house pesničiek

25. 4. 2016

Milujete house? Samozrejme nemyslím house ako dom.

House je žáner elektronickej tanečnej hudby, ktorá rozprúdi krv asi každému. Chcete tancovať a naladí Vás do super nálady. Ja osobne tento žáner milujem ,a ako "odborník" (hahaha) Vám predstavím top 5(+) house (electro) pesničiek pre mňa.

Prajem príjemnú zábavu :)


Táto pesnička mi pripomína moje bezstarostné "mládí" (nie, že by som bola stará, tá pesnička má len rok). Je rytmická, chytľavá a ja ju zaraďujem na 5.miesto.





Táto pesnička je ešte z decembra minulého roku. Je to typický "Kygov" letný štýl, podobný ako pri pesničkách Here for you, Stole the show a Firestone, ktoré tiež odporúčam a zaraďujem ich na 4.miesto.



Poďme na môjho najobľúbenejšieho interpreta, ktorým je slávny Švéd, DJ a producent Avicii. Určite od neho poznáte pesničky ako: Levels, I could be the one, Wake me up, Hey Brother, You make me, Addicted to you, Broken Arrows, Waiting for love, Rapture, Seek bromance,.... Ja Vám ale predstavím tie novšie alebo pre Slovensko menej známejšie:

A už známejšia pesnička z reklamy Coca Cola:


 

Dúfam, že sa Vám môj rebríček páčil. Pridala so sem len nové pesničky, ktoré nie sú "obohraté" kvôli našim milovaným rádiám a polovica z nich je len z tohtoročného UMF. 

                                                                                                                                                      Maya

        
 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.