Choď na obsah Choď na menu

Vlasy

Vlasy sú našou korunou krásy, a preto im venujeme skoro najväčšiu pozornosť. Pozeráme rôzne články, míňame peniaze u kaderníka, stojíme dlhý čas v drogérii aby sme našli ten správny produkt. To ale dámy skutočne nemusí byť! Stačí si len vybrať šampón a možno k nemu nejakú masku a budete mať dokonalé vlasy.
Zo začiatku Vám poviem niečo o svojich vlasoch. 
Moje vlasy sú husté, šmykľavé, takže na nich nevydrží žiaden účes. Sú rovné ,a kvôli puberte aj rýchlo mastia a dosť elektrizujú. S čím som ale nikdy nemala problém je rast, objem a zdravie. Čím to bude?
Okrem toho, že sa stravujem zdravo si vlasy nežehlím, nefénujem ani nelakujem. Snažte sa to obmedziť aj vy a budete spokojné. 
Potom tu je ale problém aj s mastnotou a elektrizovaním.. ako na to?

1. Najprv si treba vybrať ten správny šampón, ktorý bude vyhovovať vašej hrive. Ja som vyskúšala x šampónov ,no len jediná značka sa u mňa osvedčila, a to je značka DIXI:
_vyr_637dixi-zihavovy.jpg_vyr_639proti-lupinam.jpg4839adc6e20d2957c0af53e9cd238b53--mmf250x250.jpg

Je to taký prírodný šampón, pre všetky typy vlasov. Sú až 4 ,no ja som skúšala len tieto tri a naozaj spĺňajú svoje funkcie. 
Modrý šampón DIXI pomáha pri lupinách a mne vyriešil aj problém s mastnými vlasmi.
Brezový šampón pomáha pri raste vlasov, čo môžem aj potvrdiť (nikdy mi tak rýchlo vlasy nerástli, ako pri tomto šampóne)
Žihľavový šampón zase vlasy oživí a dodá im lesk.
Navyše všetky krásne voňajú a stoja okolo dvoch eur.
 

Lenže DIXI nevyriešil môj problém s elektrizujúcimi vlasmi. A tak som hľadala ďalej..... až som našla ELSEVE, ktorý má vlasy posilniť.
hca29_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Vlasy síce až tak nepadali, ale boli vysušené, rýchlo sa mastili, takže po týždni som ho vyhodila a  prešla na ďalší šampón a to head and shoulders.
61khimwhgkl._sy355_.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Určite poznáte tú reklamu, ako ide jeden fešný mládenec na rande, ale má lupiny a veľmi ho to trápi, tak siahne po HEAD & SHOULDERS a ako zázrakom sú fuč! Hneď po tejto reklame som bežala do obchodu a kúpila som si jeden. Ale po umytí som to oľutovala. Vlasy boli bez objemu, mastné a čo som vôbec nečakala s lupinami. Takže ďalší šampón, ktorý šiel preč. Teraz som prešla na šampón s obľúbeným logom: to nie ja ,ale moja SCHAUMA.
1000186.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Popisovať, ako som s ním bola spokojná by bola lož. Tento šampón je na objem a lesk, ale opak bol pravdou. A to nie len tento zelený, ale aj všetky ostatné!
Počas Vianoc som našla na stránke oriflame šampón proti mastným vlasom NATURE SECRETS.

nature_secrets_s_52c27e4681865.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ten skúšala aj moja sestra a aj u nej sa potvrdil opak. Vlasy boli mastné a nezdravé. Z tejto značky som si objednala ale aj sprej v podobnom balení proti elektrizovaniu, ktorý je ale výborný a dlho vydrží. Sprej stál okolo 2 eur.
Po všetkých týchto šampónoch som opäť prešla na moju milovanú značku DIXI a už ju ani meniť nechcem. Vlasy sú krásne, hebké a so sprejom od NATURE SECRETS vyzerajú vlasy zdravo.

                                                                                                                                                Maya 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.